-

Kocaeli’nin üst kesimlerinde gece boyu lapa lapa kar yağdı

Kocaeli’nin yüksek kesimlerine gece boyu kar yağdı. Günün ilk ışıkları ile doğa tutkunları kendilerini beyaz gelinliğini giyen ormanlara attı.

Kocaeli ve Türkiye’de geçtiğimiz haftalarda etkili olan kar yağışının ardından bir süredir güneşli ve yağmurlu hava hakimdi. Dün gece saatlerinde ise yüksek kesimlerde lapa lapa kar yağdı. Şehir merkezine yakın kesimlerde görünen kar sebebiyle Kocaeli’nin Başiskele, Gölcük ilçelerinin yüksek kesimleri beyaz örtüsünü giydi. Doğa tutkunları ise kendilerini beyaz örtüsünü giyen ormanlara attı

04 Şub 2022 - 15:15 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Kocaeli Haber

Oyunlar