-

İzmit'i dev dalgalar vurdu: Otoparktaki araçlar suyun içinde kaldı!

İzmit'te etkili olan lodos fırtınası sebebi ile oluşan dev dalgalar sahillere vurdu. İzmit'te sahil kesiminde bulunan bir otopark, yükselen dalgalar sebebi ile gölete döndü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı uyarı verdiği Kocaeli’yi sağanak yağış ve lodos etkisi altına aldı. Gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan lodos sebebi, İzmit Körfezi’ndeki dalgalar sahili bastı. İzmit ilçesindeki sahil kesiminde bulunan otopark ve yol, lodos fırtınası oluşan dev dalgalar sebebi ile su altında kaldı. Dalgaların ara ara 1 metre yüksekliğe kadar ulaştığı sahil kesimindeki otoparkta park halinde bulunan araçlar suyun içinde kaldı. Sahil kısmında bulunan yolda ilerleyen araçlar ise göle dönen yoldan geçemedi. Araç sürücüleri tekrar geri dönmek zorunda kaldı.
Öte yandan, lodos ve sağanak yağışın gün boyunca kentte hakim olması bekleniyor.

27 Oca 2021 - 12:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Kocaeli Haber

Oyunlar