‘CHP’li Emirşah Hoca EBS’ye de gidecek mi?

CHP’de “patronluğunu ilen eden, kimseye müdanası olmadığını söyleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, onlarca deneyimli ve başarılı CHP’li varken AK Partili Emirşah Torun’u başkan yardımcısı yapması çok konuşulmuştu.

AK Parti’nin arka bahçesi’ olduğu iddia edilen Eğitim Bir Sen üyesi iken Tevfik Seno Arda Anadolu Lisesi müdürü yapılan Emirşah Hoca, başkanlık koltuğuna oturmadan 13 Mart’ta “Sayın abim, belediyedeki görevime başlayınca sizi arayacağım. Saygılarımı ve selamlarımı iletiyorum” yazmıştı.

‘CHP’li Emirşah Hoca EBS’ye de gidecek mi?

Basın Yayın Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünden sorumlu başkan yardımcısı olmasına rağmen Başkan Hürriyet’in “gazabına uğramamak” için henüz aramadı.

Ama 11 Nisan’da, Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 1 Nolu Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Sabri Mutlu ile sohbet etti.

“İzmit Belediyesi olarak eğitime çok önem veriyoruz. İzmit Belediyesi olarak sizler gibi değerli eğitimcilerle birlikte fikir alışverişlerinde bulunarak İzmit’te eğitim adına yeni projeler geliştirmek istiyoruz” dedi.

19 Nisan’da Eğitim Sen Kocaeli Şubesini ziyaret eden Emirşah Hoca sendika temsilcileriyle görüştü. İzmit Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirtti. Eğitim sendikaları işe işbirliği içerisinde güzel projelere imza atacaklarını söyledi.

‘CHP’li Emirşah Hoca EBS’ye de gidecek mi?

Eğitim-İş ve Eğitim Sen ziyaretinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamını götüren eğitimci, tarih öğretmeni en çok üyeye sahip Eğitim Bir Sen ve Türk Eğitim Sen’in kapısını çalmadı.

Emirşah Hocanın Türk Eğitim Sen Başkanı Yaşar Şanlı’yı ziyaret etmemesini anlıyorum.

Ama Tevfik Seno Arda Lise Müdürü olmasını sağlayan, bir dönem üyesi olarak aidat ödediği Eğitim Bir Sen Başkanı Şahin Yaşlık ve yönetimini ziyaret etmemekle ayıp etmiş!

“Bir fincan kahvenin kır yıl hatırı vardır” atasözünü unutabilir ama lise müdürü olmasında üyeliğinin etkisi olduğu iddia edilen Eğitim Bir Sen’i ziyaret etmeyerek, hatırlamayarak, yok sayarak vefasızlık göstermiş!

Emirşah Hocanın vefası, dostluğu, yol arkadaşlığı işi bitene kadarmış!

AK Parti Kocaeli Milletvekili ile KADEF (Kocaeli Ağrılılar Dernekleri Federasyon) toplantılarında karşılaştıklarında neler konuştuklarını merak ediyorum.

Emirşah Torun tarihçi olarak “Vefa, İstanbul’da bir semt” sözünün arkasına sığınırken umarım ilk seçimlerde Ağrılıların oyunun CHP’de toplanmasını sağlayarak Hürriyet’i haklı çıkarır!

‘CHP’li Emirşah Hoca EBS’ye de gidecek mi?

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Galip Ataman - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İzmitli Mühendis - İçi boş bir yazı olmuş, sırf sizi ararım diyip aramadı diye haber yapıyorsunuz sanırım…

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 08:24
01

Susma Konuşçu - Şu EBS denen sendikadan herkes kaçacak da birazcık cesaret gerekiyor Galip Hocam, ağzınıza sağlık güzel yazı, EBS tamamen koltuk sevdalılarının yeri olmuş

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 03:39


Anket Koronavirüs aşısı çıktığında yaptırmayı düşünür müsünüz?
Tüm anketler

Kocaeli Haber

Oyunlar