GEBKİM ve Aracı’dan ÖRNEK ANAOKULU

Kocaeli Milli Eğitim İl Müdürü Fehmi Rasim Çelik 6 yılda farkındalık yaratan, projeleriyle eğitimde başarı çıtasını yükselti.
Altyapıyı güçlendirerek, Marka, İhtisas, Tematik ve Proje Okul sayılarını arttırarak kaliteyi arttırdı.
Akademik, sosyal, kültürel, sportif yarışmalarda; Kocaeli adını Türkiye’ye değil dünyaya duyurdu.
Pandemi döneminde “En Güvenilir Yerler Okullardır” diyerek “Maske, Mesafe, Temizlik” dahil her türlü önlemi aldı.
Öğretmen sohbet ederek, öğrencilerle oyunlar oynayarak özgüvenlerinin yanı sıra motivasyonlarını artırdı, moral depolamalarını sağladı.
Rasim Hocanın performansını kısaca hatırlattıktan sonra GEBKİM Anaokulunu yazmak istiyorum.
Sosyal sorumluluk projeleri üreten, destekleyen, katkı veren, sahiplenen hayırsever kişiler denince akla, Vefa İbrahim Aracı gelir.
“Aracı kardeşler olarak anamıza, babamıza ve ailemize ait ne varsa devletimize vakfetmeye devam edeceğiz” diyen Aracı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından “Şükran Madalyası” ile ödüllendirildi.

GEBKİM ve Aracı’dan ÖRNEK ANAOKULU


12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Üniversitesi “Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi” açılışına katılarak onurlandırdı.
Koruma Şirketler Grubu sahibi Vefa İbrahim ve kardeşleri Kemal, Zümran, Ayşe Aracı kardeşler vergi şampiyonluğu dahil sayısız plaketler aldı.
Sevgili İbrahim Aracı şirketlerinden ayrı olarak GEBKİM Kimya İhtisas OSB ve GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı Başkanı olarak da eğitime destek konusunda öncülük ediyor.
“Meslek Lisesi Memleket Meselesi diyerek GEBKİM OSB’de üretimin yanında kimya sektörünün yenilikçi, girişimci eğitim merkezi olarak geleceğin kimyacılarının ve girişimcilerinin yetişeceği GEBKİM Kimya İhtisas MTAL’yi eğitime kazandırdı.
20 derslik, 8’i kimya, 4’ü endüstriyel otomasyon olmak üzere 12 laboratuvar ve her türlü sosyal donatıları bulunan okul, ikinci yılında yazdığı “Başarı Hikayesi” ile adını Türkiye’ye duyurdu.
Protokolü 23 Ekim 2019’da imzalanan, Millet Bahçesi içinde yapımı tamamlanan GEBKİM Anaokulu, Çarşamba günü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından açıldı.

GEBKİM ve Aracı’dan ÖRNEK ANAOKULU


Açılışta Türkiye’nin tek kimya ihtisas organize sanayi bölgesi GEBKİM OSB’yi ziyaret eden Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti Heyeti üyeleri de hazır bulundu.
Dilovası Millet Bahçesi içinde yaptırılan GEBKİM Anaokulu 6 derslikli olup
Hayal ve Montessori Sınıfları, Müzik ve Resim Atölyeleri, Kimya Laboratuvarı, açık ve kapalı oyun odaları, hobi bahçeleri, kümes dahil çocukların ilgisini çekecek ve becerilerini arttıracak, yeteneklerini öne çıkaracak her şey düşünülmüş.
36-68 ay arası sosyal, duygusal, bilişsel, fiziksel ve dil gelişiminin büyük ölçüde tamamlayan çocukların eğitim alacağı GEBKİM Ana Okulu inanıyorum ki GEBKİM OSB MTAL’de olduğu gibi bir yıl içinde “Başarı Hikayesi” yazacaktır.
Türkiye’yi bilemem ama Kocaeli’de kısa sürede örnek anaokulu olarak anılacaktır.
Okulu yapan GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı yöneticileriyle her türlü desteği veren Kocaeli’de okul öncesi eğitimde yüzde 100 hedefi yakalayan Milli Eğitim İl Müdürü Fehmi Rasim Çelik başta olmak üzere tüm katkı verenleri kutluyorum.

GEBKİM ve Aracı’dan ÖRNEK ANAOKULU

Değerli okurlar,
GEBKİM Anaokulu açılışı öncesi konuştuğum İbrahim Aracı, “Abi, öyle bir okul yaptık ki eğitim alacak çocuklar çok şanslı. Okulda yok yok. Sağ olsun Rasim Müdürümüz de çalışkan, genç, işini bilerek ve severek yapan genç, çalışkan bir müdür görevlendirdi” dedi.
İbrahim Bey, Dilovası Nenehatun Anaokulu Müdür Yardımcısı iken GEBKİM Anaokulu kurucu müdürü olarak görevlendirilen okul öncesi eğitimi mezunu İsmail Güney’e okul örnek ve bir numara yapmak için ne gerekiyorsa yapmasını söylediğini anlattı.
Milli Eğitim İl Müdürü Rasim Hoca da, “Abi, İbrahim Bey, bizden hiçbir talebi olmayan hayırsever arasında 3-5 kişiden biridir. Kendisine şükran borçluyuz. Sayın Bakanımız GEBKİM OSB MTAL’yi gezerken o kadar çok mutlu olmuştu ki İbrahim Aracı’ya jest yaparak okul bünyesinde AR-GE Merkezi kurulması için 1 milyon TL destek verdi” diyerek İbrahim Aracı’dan övgüyle bahsetti.
GEBKİM Anaokulu protokolünü önceki Vali Hüseyin Aksoy imzalamıştı, açılışı Vali Seddar Yavuz’a nasip oldu.
Hayırlı olsun!
Okulun yapımında kullanılan malzeme ile donatımı için seçilen araç-gereçlerin en iyisinin seçildiği GEBKİM Anaokulunda eğitim alacak şanslı çocuklara başarılar diliyorum.
Anaokulu sahip, yönetici, öğretmen ve velilerini GEBKİM Anaokulunu ziyaret etmelerini öneriyorum.
Başkanlığını Vefa İbrahim Aracı’nın yaptığı GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı yöneticileriyle her türlü desteği veren Rasim Hoca başta olmak üzere Dilovası yöneticilerine teşekkür ediyorum.

GEBKİM ve Aracı’dan ÖRNEK ANAOKULU
GEBKİM ve Aracı’dan ÖRNEK ANAOKULU
GEBKİM ve Aracı’dan ÖRNEK ANAOKULU
GEBKİM ve Aracı’dan ÖRNEK ANAOKULU

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Galip Ataman - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ziya - Aracı önce limandan vazgeçsin yeter insanlar deniz doğa perişan oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Haziran 19:28
01

İbrahim Kahraman - Aracı aşkesi bu ve benzerş işletle örnek olacak işlere imza atıyor.konuya sahiplenen kadar bunun darkındalığını duyuran bu yazılarda önemli.inşallah ilgilenenlerin gayreti istenen kaliteyigetirşt

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 15:44


Anket Koronavirüs aşısı çıktığında yaptırmayı düşünür müsünüz?
Tüm anketler

Kocaeli Haber

Oyunlar