Körfezliler, Mustafa Karataş’ı dinledi

Körfez Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilahiyatçı-yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş’ı Körfezlilerle buluşturdu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, ilgi de büyük oldu

Körfezliler, Mustafa Karataş’ı dinledi
Körfezliler, Mustafa Karataş’ı dinledi
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilahiyatçı-yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş’ı Körfezlilerle buluşturdu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Ensar Vakfı ile birlikte düzenlenen programa; Başkan Şener Söğüt, Başkan yardımcıları Osman Yurt ve Levent Yılmaz, Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

NAMAZ VE ORUCUN ÖNEMİ

Körfez Belediyesi tarafından sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak da verdiği programda alkışlar ile birlikte sahneye çıkan Prof. Dr. Mustafa Karataş, davetlilere öğüt verici nitelikte anlatımlarda bulundu. En önemli şeyin iman olduğunu namaz ve orucun imanı artıran ibadetler olduğunu söyleyen Karataş, dünyevi hayatının geçici olduğunun altını çizdi. Yaklaşık 1 saat süren söyleşi, Karataş’ın yaptırdığı dua ile sonlandı.

 

RUHUMUZU DA DOYURDU

Program sonunda Karataş’a plaket takdim eden Başkan Söğüt, “Ramazan etkinlikleri kapsamında hocamızı sizlerle buluşturduk. Zaten kendisinin ne kadar sevildiği de salonun hınca hınç dolmasından belili. İftarda hepimiz karnımızı doyurduk, iftar sonrası da sağolsun hocamız gönlümüzü, ruhumuzu doyurdu.” İfadelerini kullandı. Ensar Şube Başkanı Özcan Efe de Karataş’a çiçek takdim etti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar