Life Express’ten kamuoyuna açıklama

Symbol AVM’de hizmet veren Life Express Spor Salonu son günlerde haklarında çıkan haberler üzerine kamuoyuna bir basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını Life Express Firma Ortağı Ufuk Aydın yaptı. Aydın yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Life Express Fitness Club markamız ile uzun zamandır Kocaeli ilindeki çeşitli şubelerimizde sizlere spor salonu hizmeti sunmaktayız. Bu hizmetimiz yakında açılışını gerçekleştireceğimiz Dolphin Alışveriş Merkezi’nde bulunan şubemiz ile de devam ettirilecektir.

Yeni şubemizin açılışına sayılı günler kala, yerel bir internet haber sitesinin kötü niyetli bir şekilde 29.03.2022 ve 08.04.2022 tarihinde yayınladığı haberler gerçeklerden tamamen uzak olup, hizmet verdiğimiz süre boyunca ne işletmemiz ne de çalışanlarımız yargı mercileri önünde söz konusu iddiaların odağı olmamışlardır. Yürütülen hizmetlerin tamamını toplumsal ahlak ve yasalarla belirlenen kurallara uygun bir şekilde ifa eden çalışanlarımıza karşı ileri sürülen asılsız iddialara sessiz kalabilmemiz mümkün değildir. Konu hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Sulh Ceza Hakimliklerine gerekli şikayet ve müracaatlar yapılmış olup gerekli tüm yasal yolların kullanılacağını bildiriyoruz. Yeni şube açılışımızı hedef alan çirkin iddiaları kamuoyunun dikkate almamasını dileyerek, konu hakkında yaşanacak olan gelişmeleri dürüst haber yapan medya kanalları üzerinden sizlere duyuracağımızı bildiriyoruz.”

12 Nis 2022 - 13:00 Kocaeli/ İzmit- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar