Şehit Nazım Ateş Parkı’nda çalışmalar sürüyor

Körfez sahiline renk katacak olan Şehit Nazım Ateş Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Söğüt de devam eden çalışmaları yerinde inceledi

Şehit Nazım Ateş Parkı’nda çalışmalar sürüyor
Şehit Nazım Ateş Parkı’nda çalışmalar sürüyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez’de Anıtpark olarak da bilinen Şehit Nazım Ateş Parkı’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 20 bin metrekarelik alanda şehrin dokusuna ve ihtiyaçlarına uygun olarak inşa edilecek olan park içerisinde Atatürk ve Şehit Anıtı ile Meydanı, Büstler Meydanı, Anıt’a Saygı Yolu, kafeterya, sahil yürüyüş yolu, bisiklet yolu, çocuk oyun alanı ve otopark bulunacak.

 

ÇALIŞMALAR HIZLI İLERLİYOR

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de hafta sonu çalışmaların devam ettiği parkta incelemelerde bulundu. Başkan Söğüt, “Uzun süredir atıl durumdaydı. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte buranın yenilenmesi için gerekli adımları hemen attık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a da teşekkür ediyorum. Hızlı bir şekilde çalışmaları başlattı.

 

BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ

Bölge için önemli bir alan. Ailelerin güzelce vakit geçirebileceği, çocukların eğlenebileceği bir park hayata geçireceğiz. Ayrıca törenlerde kullanacağımız saygı yolu da olacak. Çalışmalar hızlı ilerliyor. Sahil boyunca palmiyeler de görüntüye ayrı bir renk katacak” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt çalışmayı yürüten yetkililerden de gelinen durumla ilgili bilgi aldı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar