CHP Körfez’de yeni başkan vekili Yaman

CHP Körfez İlçe’de yeni bir görevlendirme yapıldı. İstifası istenen Erkan Uygun’un yerine Körfez Belediyesi Grup Başkan Vekilliği görevine getirilen Eren Kır da görevi meclis üyesi Sevgi Yaman’a devretti

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Körfez İlçe Örgütü, belediye meclisinde yeni bir görevlendirmeye gitti. Partinin Körfez Belediye Meclisi’ndeki grup başkan vekilliği Sevgi Yaman’a verildi. Yaman görevi meclis üyesi Eren Kır’dan aldı. Belediye meclisinin son yapılan nisan ayı toplantısına ise Sevgi Yaman yeni görevi ile katıldı.

GÖREVİ DEVRETTİ

Öte yandan bilindiği gibi partinin ilk grup başkan vekili Erkan Uygun’du. Uygun’un katıldığı bir meclis toplantısında belediye başkanı Şener Söğüt’ün üzerine yürümesi sonrasında CHP İlçe yönetimi tarafından istifası istenmiş ve kararın uygulanmasının ardından Erkan Uygun’un yerine Eren Kır getirilmişti. Şimdi de Kır, görevi Sevgi Yaman’a devretmiş oldu.

ÖRGÜTE TEŞEKKÜR ETTİ

Yeni görevlendirme sonrasında bir açıklama yapan CHP Körfez Belediye Grup Başkan Vekili Sevgi Yaman, “Beni bu göreve layık gören ilçe başkanımız Bülent Yıldız ve örgüt mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Körfez Belediyesi’nde milletimizin bizlere verdiği muhalefet görevini en iyi şekilde yerine getirmeye, yapılan ve yapılmayan işleri takip etmeye devam edeceğiz” dedi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar