Başkan Söğüt: "Bu yıl sonu itibariyle altyapıyı tamamlamış olacağız"

Körfez Belediyesi'nin nisan ayı meclis toplantısında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "1 yıldır altyapı çalışmamızın startını verdik. Kışın da aralıksız devam edince vatandaşımız rahatsızlık duydu. Sonuna kadar da haklılar. Bu yıl sonu itibariyle altyapıyı tamamlamış olacağız" dedi.

Körfez Belediyesi'nin nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri oylanırken, encümen ve komisyon seçimleri de gerçekleştirildi. Encümen üyeliklerine Kadir Alçık, Canan Mollaoğlu ve Muzaffer Sayıcı seçilirken, 6 komisyonda yer alacak isimler de belirlendi ve oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Söğüt:

"Neşter vurmamız lazımdı"

Konuşmasında altyapı çalışmalarına değinen Başkan Söğüt, "30-35 yıllık bir altyapı vardı. Kayıp kaçak oranı da yüksekti. Neşter vurmamız lazımdı. Altyapı yatırımları siyasi açıdan en riskli, siyasi getirisi de olmayan yatırımlar. Bu riski alarak 1 yıldır altyapı çalışmamızın startını verdik. Kışın da aralıksız devam edince vatandaşımız rahatsızlık duydu. Sonuna kadar da haklılar. Bu yıl sonu itibariyle altyapı tamamlamış olacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Söğüt:

Şeffaf belediyecilik anlayışıyla hizmet verdiklerini belirten Söğüt, "Birlik ve beraberlik içerisinde devam eden hizmet ve yatırımların ilerleyen yıllarda da hız kesmeden, kararlılıkla devam edeceğiz. Hizmet ve yatırımlar hız kesmeden sürecek. Daha yolun yarısındayız. Birlikte çok güzel işlere imza atacağız. 2021 yılı faaliyet raporumuz ilçemize halkımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar