Şehitlerin adı sınıflarda yaşayacak

Derince Ülkü Ocakları ile Çocuklar Gülsün Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin birlikte düzenlediği ‘Bir Sınıf 18 Yiğit’ adlı program ile şehitlerimizin isimleri artık Nene Hatun İO’nun sınıflarında yaşayacak  

Şehitlerin adı sınıflarda yaşayacak
Haber albümü için resme tıklayın

ANLAMLI PROJİ

Derince’de eğitim veren Nene Hatun İlkokulu’nda çok anlamlı bir etkinlik düzenlendi.  Derince Ülkü Ocakları ile Çocuklar Gülsün Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin birlikte düzenledikleri program Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, şehitlerimizin aileleri, okul idarecileri ve dernek yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşirken, şehitlerimiz rahmetle ve minnetle anıldı. Çocukların günün anlamına yönelik şiirler okuduğu programda aziz şehitlerimizin aileleri duygu dolu anlar yaşadı.

 

NENE HATUN İO’DA

Nene Hatun İlkokulu’nda hayata geçen ‘Bir Sınıf 18 Yiğit’ adlı uygulama ile birlikte Şehitlerimiz Emre Büyükyıldırım, Erkan Gökteke, İdris Aksöz, Kadir Ozan Yüce, Gökhan Çakır, Yusuf Keskin, Furkan Kaplanbaba, Levent Ağırkaya, Hakan Işık, Serdar Gökbayrak, Emre Kaan Arlı, Öğretmen Erkan Aydın, Mehmet Tekcan, Ertuğrul Tuğra Kavun, Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik, Uzman Çavuş Kerim Üye, Halil İbrahim Arslan ve Fatih Mehmethan’ın isimleri artık sınıflarda yaşayacak.

 

01 Nis 2022 - 17:00 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar