Sorgunlular'da Cankurtaran dönemi

Kocaeli Sorgunlular Kültür ve Dayanışma Derneği 2. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Mevcut başkan Durak Kılıçarslan’ın aday olmadığı genel kurulda derneğin yeni başkanı İdris Cankurtaran oldu

GENİŞ KATILIM OLDU

Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Yönetim Binası’nda gerçekleştirilen genel kurula; Federasyon Genel Başkanı Erol Akalın ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze-Darıca-Dilovası-Çayırova Yozgatlılar Dernek Başkanı Kazım Çekinmez ve yönetim kurulu üyeleri; Kocaeli Kadışehirliler Derneği Başkanı Adam Çomak ve yönetimi, Çayırova Kızılay Başkan Yardımcısı Nuri Yardım, dernek başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

“BİRLİK OLMAK ZORUNDAYIZ”

Yapılan kongrede konuşan yeni başkan İdris Cankurtaran, hizmetlerinden dolayı bir önceki başkan Durak Kılıçarslan ve yönetimine teşekkür ederek; “Birlik olmak zorundayız. Bu gün burada ki kalabalık; birliğimizin bir göstergesidir. Gece, gündüz demeden, ekibimle birlikte çalışacağız; hem doyduğumuz yere; hem de memleketimiz olan Yozgat’a hizmet edeceğiz.

“TABELA DERNEĞİ OLMAYACAĞIZ”

Güçlü olmak; birliktelikten geçer. İki yıl önce kurulan derneğimiz; her geçen gün daha da güçleniyor. Oluşturulan yene yönetim kurulumuzla; hizmet etmek bizim işimiz olacaktır. Hedeflerimiz var; o hedeflerimizi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Asla tabela derneği olmayacağız’ dedi.

28 Mar 2022 - 16:42 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar