Kritik maça sıkı çalışma

Kritik Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor’da takıma çift antrenman programı uyguladı. Teknik direktör Mehmet Altıparmak’ta oyuncularla yakından ilgilendi

KOŞU YAPILDI

Kocaelispor’da teknik patron Mehmet Altıparmak uzun aradan sonra dün takıma çift antrenman programı uyguladı. Sabah ve akşam saatlerinde gerçekleşen çalışmalara sakatlığı süren Berkay dışında tüm futbolcular katıldı. Sabah idmanı koşu ağırlıklıydı, akşam ise teknik taktik çalışması yapıldı.

 

Kritik maça sıkı çalışma

PERFORMANSLAR YÜKSEK

Kırmızı ve beyaz yelekti takımlar arasındaki çift kale maç oldukça zevkli ve çekişmeli geçti. Teknik patron Altıparmak, futbolcularının çalışma performanslarından bir hayli memnun kaldı. Yeşil-Siyahlı ekibimiz bugün tek idmanla hazırlıklarını sürdürecek. Yarınki ter idmanı sonrasında ise Ankara’ya hareket edilecek.

17 Mar 2022 - 17:07 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar