Vali Yavuz, kadın personelin Kadınlar Günü'nü kutladı

Vali Seddar Yavuz, bağlı birimlerde görev yapan kadın personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil verdi

Kadınlarımız; eğitimden sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına kadar her alanda üstlendiği sorumlulukla aziz Türk Milleti’nin geleceğe güvenle bakmasının teminatıdır diyen Vali Yavuz: “Bizler, ‘Cennet anaların ayakları altındadır.’ anlayışındaki bir medeniyetin, kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, kadını her zaman ve her zeminde baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir geleneğin temsilcileriyiz. Bu vesileyle başta şehit ve gazi anneleri ile eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi. 

Vali Seddar Yavuz, kadın personellere karanfiller vererek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 

08 Mar 2022 - 15:19 Kocaeli/ İzmit- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Medya41 - "onlara büyük değer veren bir geleneğin temsilcileriyiz." Demiş vali amcamız ancak kadınları ayağına çağırıp sırada bekleterek karanfil vermiş. Gelenek özüne uygun olmalı degil mi? ".. mış gibi" olmamış mı? Kadının ve anaların hak ettiği gerçek değeri gördüğü Kadınlar gününüz kutlu olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Mart 21:15

Kocaeli Haber

Oyunlar