Özlü’den gençlere LGS soru bankası

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, ilçe genelinde Liseye Geçiş Sınavı’na(LGS) girecek tüm 8. sınıf öğrencilerine daha iyi çalışabilmeleri için soru bankası seti hediye etti.

Şehit Emrah Sapa Ortaokulunda gerçekleştirilen soru bankası dağıtım programında konuşan okul müdürü Salih Aydın öğrencilerin genç bir belediye başkanına sahip olduğu için şanslı olduğunu söyledi. Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Sezer de destekleri için Başkan Özlü’ye teşekkür etti.

ÖZLÜ: GELECEK SİZİN ELİNİZDE YÜKSELECEK

Başiskele Belediye Baykanı Yasin Özlü, geleceğin gençlerin elinde yükseleceğine inandığını söyledi. Özlü, “Bugün Genc-i Âlâ çalışmalarıyla birlikte olduğum kardeşlerimle, 10-20 yıl sonra, sosyal hayatımda bu görevi bıraktıktan sonra; mühendis, bilim insanı, doktor, avukat olarak karşılaştığımızda ‘Yasin abi sizinle Genc-i Alâ çalışmalarında bulunmuştuk. Ben oradan şöyle bir eğitim aldım ve bana önemli bir katkısı oldu. Şu anda şöyle bir mesleğim var” demeniz benim en büyük hayalim “ dedi, tüm öğrencilere eğitim hayatında başarılar diledi.

05 Mar 2022 - 16:46 Kocaeli/ Başiskele- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar