Mobesko yönetimi güven tazeledi

Mobesko Site Yönetimi’nin olağan genel kurulu 22 Şubat Salı günü gerçekleştirildi. Çeşitli gündem maddelerinin görüşüldüğü genel kurulda, tüm maddeler oy birliği ile karara bağlanırken Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul katılan tüm site üyelerine teşekkürlerini iletti.

Site Yönetimi Konferans Salonu’nda yapılan genel kurulda; Mobesko Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Murat Aydın ve Mehmet Ali Kurt olurken, Yönetim Kurulu Üyeliğine Muhammet Sefa Akaydın, Mesut Baştürk, Nesip Çomaklı ve Halil Çakılcı seçildi. Divan Başkanlığı’na Mustafa Tekdoğan seçilirken, Katip Üyeliğini Ahmet Akkuş, Saymanlığı ise Hönkar Başoğul ve üstlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda 13 gündem maddesi görüşüldü. Tek liste ile seçime giden MOBESKO Yönetimi, güven tazeleyerek yeni dönemde daha yapılacak olan çalışmalardan bahsederek tüm üyeleri bilgilendirdi. Mobesko Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul, toplantının ardından üyelerin öneri ve görüşlerini dinleyerek gelecek dönem projelerini değerlendirdi. Pandemi kuralları gözetilerek gerçekleştirilen genel kurul toplantısı dilek ve temenniler ile son bulundu.

24 Şub 2022 - 17:00 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar