Tülin Keçeci Güngör, KSMMMO’ya aday

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Genel Sekreteri Tülin Keçeci Güngör, 14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek oda seçiminde başkan adayı olduğunu açıkladı

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Olağan kongresi 14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Mustafa Taşpınar’ın yeniden aday olmadığı seçimde, Etkin Grup Başkan Adayı Tülin Keçeci Güngör,  başkan adaylığını açıkladı. Güngör, yarın saat 11.00’de Antikkapı Restoran’da düzenleyeceği basın toplantısında adaylığını resmen ilan edecek.

TÜLİN KEÇECİ GÜNGÖR KİMDİR?

İzmit Ticaret Lisesi’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Adalet Yüksekokulunu bitirdi. 1988 Yılında Kocaeli’ de mesleğe Serbest Muhasebeci olarak başladı. 2009 Yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik unvanını aldı. 1992 Yılından bu yana aktif olarak oda komisyonlarında görevler üstlendi. 2006-2008 ve 2013-2016 yıllarında Basın Yayın Komisyon Başkanlığı, 2016-2019 döneminde Kocaeli SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Oda Sekreterliği görevlerini yürüttü. 2016 yılından bu yana Türkiye Muhasebe Uzmanları Derneği (TMUD) üyesi olup, halen Kocaeli Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Başkanlığı’nı ve 2019 yılından bu yana Oda Sekreterliği görevini yürütmektedir. Mali Müşavir Atilla Güngör ile evli olan Tülin Keçeci Güngör Alaz adın da bir çocuk annesi.

16 Şub 2022 - 15:08 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar