Genç kalma tavsiyeleri

Yaşlanma her ne kadar kaçınılmaz olsa da yaşlanmayı geciktirmek ve süreci yavaşlatmak artık eskisi kadar zor değil. Genç görünmenin sırlarını açıklayan Ahmet Akın, “Cildinize doğru uygulamaları yaparak sizde bu yaşlanma sürecini yavaşlatabilirsiniz” dedi.

Sektörde her geçen gün olumlu gelişmeler yaşandığını belirten Phanes Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akın, “Son yıllarda özellikle Türkiye’de güzellik sektörü inanılmaz bir ilerleme kaydetti. Bu ilerleme ile birlikte cilt bakımı üzerine ihtiyaçları karşılamak adına son teknoloji ürünler sektördeki yerini aldı. Hal böyle olunca da cilt bakımı yaptıranlar daha etkili çözümlerle gençleşmeye başladı diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

“CİLDİN RENGİ DEĞİŞİR”

Ahmet Akın, cildi nemlendirmenin de önemine değinerek, “Kuru bir meyvenin neye benzediğini herkes bilir. Kuru olan cildin rengi değişir, buruşur donuk ve ince bir hale gelir. Çünkü cilt nemini kaybetmiştir. Cildinizde çizgilerin ve kırışıklıkların oluşmaması için nemlendirici baz kullanmalısınız.

“MORLUKLAR ARTAR”

Her zaman nemlendirici ve besleyici formülü içeren bir ürünü kullanmalısınız. Böylece cildiniz daha genç ve taze görünecektir. Göz altlarınız için kremsi kapatıcılar kullanın. Yaş ilerledikçe göz çevresinde de morluklar ve kırışıklıklar artmaya başlar. Bunları gizlemek için kremsi kapatıcılar kullanmanızı öneririz.

 

“DOĞRU HAREKET ETTİRİN”

Toz kapatıcılar kullanmayın çünkü bunlar göz kusurlarını daha fazla ön plana çıkarır. Özellikle kremsi kapatıcı satın alırken Işığı yansıtan özel formül içeren ürünleri satın alın. Kapatıcıyı göz çevrenize uygularken yüzük parmağınızı kullanın. Gölgeleri gizlemek için gözün iç kenarına doğru hareket ettirin” dedi.

11 Şub 2022 - 15:41 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar