Başkan Söğüt, Ulgar’ı ağırladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar’ı makamında ağırladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar’ı  makamında ağırladı. Ulgar ile birlikte ziyarete Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi ile Kocaeli Karslılar Dernek Başkanı Alican Kazgan da yer aldı. Misafirlerini karşılayan Başkan Şener Söğüt, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

KÜLTÜR MOZAİĞİ

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette, bilgi paylaşımı da yapıldı. Başkan Şener Söğüt, Körfez’de çok sayıda Posoflunun yaşadığını belirterek, “Körfez, gerçek anlamda bir kültür mozaiği. Çok sayıda Posoflu hemşehrimiz ilçemizde yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde de kendileriyle beraberdik. Burada sizi de ağırlıyor olmak bizler için mutluluk verici” dedi.

 

“MUTLULUK VERİYOR”

Misafirperverliğinden dolayı Başkan Şener Söğüt’e teşekkür eden Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar da Körfez’e her geldiğinde mutlu ayrıldığını belirterek, “Çalışkan bir başkanımız ve ekibi var. Her geldiğimde yeni projeler hayata geçmiş, çehresi biraz daha değişmiş oluyor. Başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar