- G:

Sokak köpeğini göz göre göre ezdi!

İzmit'te 14 Ocak saat 17.00 sıralarında hızla giden bir cip sokak köpeğini göz göre göre ezdi. Yaşanan bu anlar güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi

İzmit Tüysüzler Mahallesi Defne Sokak üzerinde bulunan Seraça Villaları sakinleri tarafından beslenen bir sokak köpeği, iddiaya göre 41 AHS 773 plakalı cip sürücüsü tarafından ezildi.

Sokak köpeğinin ezilme anları, güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, cipin hızla geldiği, önünde sokak köpeği olmasına rağmen hızını kesmeden göz göre göre onu ezdiği yer aldı. Sokak köpeğini ezip yoluna devam eden sürücü kayıplara karıştı.

Olayın ardından site sakinleri bir araya gelerek sürücü hakkında şikayetçi oldu. Aracın plakası polis ekiplerine verildi ve sürücü aranmaya başladı.

Öte yandan aracın ezdiği sokak köpeği, vatandaşlar tarafından veterinere getirildi. Beyaz isimli köpek 2 kez ameliyat oldu, 3’üncü ameliyatını da olacak. Hayvanseverler ve sokak köpeğini besleyen site sakinleri, cani sürücünün bulunup cezalandırılmasını istiyor.

18 Oca 2022 - 09:53 Kocaeli/ İzmit- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Börteçine - Araç suçsuz masum değil, ama sokak köpekleri diye bir hayvan ekosistemi yok, bu hayvanlar yaban köpeği orası da bozkır, orman değil. Sokak köpkeleri ıslah edilerek sayı çok hızlı düşürülmeli evcil her köepk elektronik fişlenmeli alıp 2 ay sonra sokağa salanlar cezalandırılmalı. Muhabbet kuşunu ocak ayında cam dan salıvermekle, vazgeçilen kediyi köpeği sokağa salmak arasında fark yok !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 14:59
01

Dbr - bu insanlara gereken ceza verilmeli.hayvanlari gorupte dahada hizlniyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 12:31


Kocaeli Haber

Oyunlar