Gebze'ye 140 bin ton asfalt

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında Gebze bölgesinde yaptığı çalışmalar kapsamında 140 bin ton asfalt malzeme kullandı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2021 yılında 60 bin ton PMT yol dolgu malzemesi gerçekleştirdi ve ardından 140 bin ton sıcak asfalt serimi yaparak, yaklaşık 30 cadde ve sokağı yeniledi. Doğal nedenlerden dolayı bozulan yollara ise 20 bin ton yama asfalt kullanıldı. Yama ve kaplama çalışmalarıyla eskiyen ve yıpranan asfaltın yerine yeni asfalt uygulaması gerçekleştirerek yollarda kalite standartlarını yükselten Büyükşehir, bu doğrultuda ulaşım güvenliğini sağladı.
Çalışma kapsamında Gebze bölgesinin prestijli caddeleri de, daha konforlu ve güvenli hale getirildi. Bu doğrultuda ekipler, 18,5 kilometre uzunluğunda cadde üstyapı düzenlemesi yaptı.

Gebze'ye 140 bin ton asfalt

Gebze'ye 140 bin ton asfalt

Gebze'ye 140 bin ton asfalt

06 Oca 2022 - 10:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar