Yaşlı adam evinde ölü bulundu

Körfez'de ikamet eden 66 yaşındaki Seyfi Şahin yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu

Körfez Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi Bozkurt Sokak üzerindeki evinde yalnız yaşayan işçi emeklisi Seyfi Şahin ölü bulundu. Alınan bilgi ve iddialara göre; yaklaşık 6 ay önce eşini kanser nedeniyle kaybeden ve yalnız yaşayan 66 yaşındaki Seyfi Şahin kendisinden haber alınamaması üzerine yakınları eve geldi. İçeri giren yakınları, Şahin’i yerde hareketsiz yatarken görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla eve gelen sağlık ekibi, Şahin’in yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Yapılan ilk kontrollerden Şahin'in dengesini kaybederek düşmesi sonucu kafasını çarparak ölmüş olabileceği sonucuna ulaşıldı. Polis yaptığı araştırmada Seyfi Şahin'in birlikte alkol aldığı arkadaşları tarafından gece eve bırakıldığını ve sonrasında haber alınamadığını öğrendi.

İki çocuk babası olan Seyfi Şahin'in ölümü ile ilgili olarak savcılık evde inceleme yaptıktan sonra cenaze otopsi için morga kaldırıldı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar