Kutluca köy mezarlığına taş duvar

Büyükşehir, Körfez Kutluca Köyü mezarlığına taş duvar inşa etti

Kocaeli’de yaşayanların mezarlık ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için güvenlik ve temizlik başta olmak üzere her türlü bakımı düzenli olarak yerine getiren Büyükşehir Belediyesi, Körfez Kutluca Köyü Mezarlığı’na da taş duvar imal etti. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal mahallelerdeki mezarlıklarda bakım, onarım ve çevre düzenlemesini periyodik olarak sürdürüyor.

 

Kutluca köy mezarlığına taş duvar

350 METRE TAŞ DUVAR

Körfez Kutluca Köyü’nden gelen talep üzerine harekete geçen ekipler, köy mezarlığına yeni bir taş duvar inşa etti. Çalışma dâhilinde 350 metre uzunluğunda ve 1,5 m yüksekliğinde taş duvar yapılarak, daha güvenli ve estetik bir görüntüye kavuşması sağlandı. Kutluca Köyü sakinleri, mezarlıklarını daha güzel ve bakımlı bir hale getiren Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Kutluca köy mezarlığına taş duvar
Kutluca köy mezarlığına taş duvar
Kutluca köy mezarlığına taş duvar

# ÇEVRE

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar