İzmit Kent Konseyinde Hüseyin Erol güven tazeledi

İzmit Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Hüseyin Erol yeniden başkan seçilerek güven tazeledi

İzmit Kent Konseyi, olağan genel kurulu İzmit Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Hüseyin Erol yeniden aday olurken ikinci aday ise Davut Çevik oldu. Çevik’in oy pusulası ve liste hazırlamamasından dolayı destekçileri oy kullanamadı. Genel kurulda oy kullanan 164 oy arasından iki oy geçersiz sayıldı. Toplam 162 oy alan mevcut başkan Hüseyin Erol yeniden başkan seçildi.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Kongrenin Divan Başkanlığını KYÖD Başkanı Didem Turan katipliklerini ise İzmit Belediyespor Başkanı Yusuf Erenkaya ve Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar yaptı. Genel kurula, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz’ın yanı sıra meslek odaları temsilcileri, sivil toplum örgütleri, dernekler ve muhtarlar yoğun katılım sağladı. 

 

İzmit Kent Konseyinde Hüseyin Erol güven tazeledi

“SIFIRDAN BİR YAPIYLA”

Kongrede konuşan Hüseyin Erol, “ 2019 yılından bu yana göreve geldiğimizden beri çalışmalarımıza devam ettik ve birçok projeye imza attık. Bu yolculukta bize katkı koyan tüm sivil toplum örgütlerimize  ve kent yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum ve selamlıyorum. Biz sıfırdan bir yapıyla geldik buraya. Göreve geldiğimizde beş yapraktan başka bir şey yoktu.

“DEĞER KATACAK BİLGİLER ALDIK”

Göreve geldiğimizde Türkiye kent konseyi platformuna üye olduk hem Türkiye bazında hem de ulusal alanda düzenlemen toplantılara katılım sağlayıp kente değer katacak bilgiler aldık. Türkiye kent konseyi platformundan bir heyeti önümüzdeki aylarda ağırlayacağız.” şeklinde konuştu.

“HİZMET ETMEYE DEVAM ETTİK”

Sözlerini sürdüren Erol, “Kurulan derneklerimizle bir araya geldik ve buradayız dedik. Çalışma ofislerimizi, eğitim ve seminer ofislerimizi derneklerimize açtık. Yönetim olarak kentle olan hukukumuzu geliştirmek amacıyla tüm kuruluşlarla el ele olarak hizmet etmeye devam ettik” ifadelerini kullandı.  

 

HÜSEYİN EROL'UN YÖNETİMİ

Ali Aktaş

Mehmet Kaya

Cihan Önen

Lütfi Bodur

Ece Arslankaya

Meral Dönmez

Erdoğan Göçer

Mustafa Berk Uluç

Ezgi Çalışkan,

Müzeyyen Topçu Tan,

Gonca Berktay

Nurel Elgüneş

Göksel Genç

Pınar Atabay

Güliz Yavuz   

Rafet Kırgız

Hüseyin Akbal

Tülin Keçeci Güngör

Hüseyin Yüce

Ümit Yılmaz

Arda Aygören

Yasin Burak Özer

İren Dicle Aytaç

Yılmaz Arif Çiftçi

Kadir Kızıl

Ziya Yekta Özkan

17 Ara 2021 - 17:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar