Güney, Bekirdere esnafını gezdi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Bekirdere esnafını dolaştı, “Sadece yılda bir kez değil, her gün vatandaşımızla, esnafımızla birlikteyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte olacağız” dedi

Güney, Bekirdere esnafını gezdi
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, teşkilat çalışmalarından fırsat buldukça esnaf ziyaretlerini ihmal etmediklerini kaydetti. Önceki gün bir program dönüşü Bekirdere’de esnafı dolaşan Güney, “Bizim milletimizle olan bağımız sadece sosyal medya üzerinden, sanal olmadı, olmayacak. Biz her yerde ve her zaman vatandaşımızla yüz yüze gelen, sorun ve taleplerini dinleyen bir parti olduk” dedi.

Güney, Bekirdere esnafını gezdi

“HER GÜN MİLLETLEYİZ”

Toplumun AK Parti’ye olan ilgisinin her geçen gün daha da arttığını belirten Güney, “Çünkü bizim sırtımızı yaslayacağımız başka bir yer, gideceğimiz başka bir kapı yok. Sadece yılda bir kez değil, her gün vatandaşımızla, esnafımızla birlikteyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte olacağız” dedi.

15 Ara 2021 - 17:28 Kocaeli/ İzmit- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar