İzmitli Serap Murat’ın ilk klibi tam not aldı

İzmitli ses sanatçısı Serap Murat’ın YouTube kanalı Netd Müzik’te yayınlanan ilk klibi dinleyicilerden tam not aldı

Müzik piyasasının sevilen ve tanınan ismi Serap Murat, Sezen Aksu’nun ünlü şarkısı ‘Tükeneceğiz' klip çekti. Klip, geçtiğimiz akşam YouTube kanalı Netd Müzik’te yayınlandı. Klibin yayına girmesinin ardından Serap Murat’ın ‘Tükeneceğiz’ yorumu sosyal medyada çok sayıda beğeni aldı. Klibin yapımcılığını Firuz Anlı üstlenirken klibin yönetmen koltuğuna ise Olcay Dülger oturdu. Söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan parçanın düzenlemesini Ercan Bal yaptı.

“GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

İzmitli ses sanatçısı Serap Murat ilk klibinin yayınlanmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, “İlk klibimi Sezen Aksu’nun ‘Tükeneceğiz’ adlı eserine çektim. Yıllardır hayalini kurduğum bir şeydi. Klip yayına girer girmez çok güzel geri dönüşler aldım. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de güzel işlere imza atacağız. ” dedi.

10 Ara 2021 - 10:07 Kocaeli/ İzmit- Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar