Selda Yavuz, Kartepe’de gönüllere dokundu

Gönülden Gönül projesi kapsamında ziyaretlerini sürdüren Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz,  bu kez Kartepe’de vatandaşlarla bir araya geldi. Çocukları sevindiren Yavuz, kadın muhtarlarla da bir araya geldi. 

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Kartepe’de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. İlk ziyaretlerini gerçekleştirdiği Kartepe Halk Eğitim Merkezi’nde Müdürü Halil İbrahim Alkan ve Müdür Yardımcısı Melike Çakır tarafından karşılanan Selda Yavuz’a Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ile eşi Dr. Neslihan Çağlar ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman eşlik ettiler.

KURSİYERLERDEN TEŞEKKÜR

Seramik, okuma-yazma, dikiş ve el nakışları gibi farklı branşlarda oluşturulan sınıfları gezerek, kadın kursiyerlerle bir süre sohbet eden Selda Yavuz, yapılan ürünleri inceleyerek, kolaylıklar diledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden kursiyerler: “Kursumuzdan çok memnunuz hem zaman geçiriyoruz, hem aile bütçesine katkıda bulunuyoruz. Yeni bir şeyler öğrenmek kendimizi de geliştirmemize vesile oluyor.” dediler.

EVLERE KONUK OLDU

Selda Yavuz, Gönülden Gönüle Projesi Kapsamında ilçede bulunan aileleri de ziyaret etmeyi, gönüllere dokunmayı unutmadı. Yavuz, 2 yaşlı, 6 engelli, 1 dul yetim ve 3 ekonomik yoksunluk içinde bulunan toplam 12 aileyi de evlerinde ziyaret etti. Vatandaşların ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinleyerek eksikleri bizzat yerinde gören Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti.

Selda Yavuz, Kartepe’de gönüllere dokundu

KADIN MUHTARLARLA BULUŞTU

Programı kapsamında  muhtar eşleri ve kadın muhtarlarla da bir araya gelen Selda Yavuz, muhtar eşlerinin mahallelerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin tespitinde önemli görevleri olduğunu ve onlardan mahallelerindeki vatandaşları yakından takip etmelerini, gerçekten ihtiyaç sahibi aileler varsa bu aileleri tespit etmelerini isteyerek, katılımları nedeniyle muhtar eşlerine teşekkür etti.

“DUYARLI OLMANIZ ÇOK ÖNEMLİ”

Daha sonra muhtar eşleri ve kadın muhtarlara yönelik Kadına Yönelik Şiddet konusunda il genelinde yapılan çalışmalar hakkında sunum yapıldı ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ŞÖNİM sorumlusu Tuğba Uğur tarafından bilgilendirme yapıldı. Sunum sonarı konuşan Selda Yavuz: “Bizim için değerlisiniz. Anlatılan konularda duyarlı olmanız çok önemli. Çünkü sizler bizim gören gözümüz işiten kulağımızsınız.” dedi.

09 Ara 2021 - 16:53 Kocaeli/ Kartepe- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar