Ellibeş: “Eski teşkilat başkanları sağlam temel atmış”

AK Parti’de 22 Ekim tarihinde Çayırova’da başlayan ilçe danışma kurulu toplantıları 3 Aralık tarihinde Karamürsel ilçe danışma kurulu toplantısıyla tamamlandı. Son olarak gerçekleştirilen Karamürsel danışma toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, teşkilatın tüm kademelerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti. Ellibeş, “Eski teşkilat başkanlarımız sağlam temeller atmış, biz atılan bu sağlam temeller üzerinde yürüyoruz” dedi

AK Parti son ilçe danışma kurulu toplantısını önceki akşam Karamürsel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu son danışma toplantısında konuşan il başkanı Mehmet Ellibeş şunları söyledi: “22 Ekim’de pandemi nedeniyle ara verdiğimiz ilçe danışma meclislerimize Çayırova’da başladık. Bugün 3 Aralık’ta Karamürsel’le bitiriyoruz. Özlemişiz danışma toplantılarını. 12 ilçede de gümbür gümbür geniş katılımla heyecanlı bir danışma meclisi yaptık. Bugün de Karamürsel’de finalde en güçlü olanlarından bir danışma meclisi yapıyoruz.

KAVGA YOK, GÜRÜLTÜ YOK

Bizim danışma meclislerimiz yardımlaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin, hoşgörünün doruğa çıktığı meclislerdir. Kavga yok, gürültü yok, fesat yok. Birlik var, saygı var, samimiyet var. Bu nedenledir ki kurulduğundan 15 ay sonra iktidara gelen ve iktidarda geçen 19 yıl içerisinde ipi birinci göğüsleyen AK Parti’nin zaferlerinin mimarı sizlersiniz. Bitti mi? Bitmedi, önümüzde bir hedef var 2023. Bu teşkilatlar dün olduğu gibi yarın da milletimizin gönlünde yer almaya devam edecek. Kapı kapı geziyoruz. Sokaktan çıkmadık Allah’ın izniyle. Pandemi sürecinde de milletimizle bir olduk, beraber olduk.

“YALAN RÜZGÂRLARI BİTMİYOR”

Muhalefetin ifadeleriyle biz yokuz, sokakta gezemiyoruz. Bunlar konuştukça yalan rüzgârlarının bitmediğini görüyoruz. Geçmişte yazılanlara bir bakın, göreceksiniz. Biz bunların dedikodularının etkisi altında kalmayacağız, inandığımız yolda Recep Tayyip Erdoğan’la yürümeye devam edeceğiz. Dünya liderimiz her daim dünya beşten büyüktür demektedir. Mazlumların gücü, gür sesi olmaya devam edeceğiz.

“TÜM TEŞKİLATA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Biz AK Parti olarak ikinci 20 yılın içine girdik. İkinci yirmi yıla başladık. Daha yapacak çok hizmetimiz var. Geçmiş dönem başkanlarımıza buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum, onların attığı bu sağlam temel üzerinde yürüyoruz, güçlü bir şekilde yola devam ediyoruz. Dik dur eğilme, bu millet sizinle diyorum. Bugün danışma toplantılarımız tamamlanıyor fakat biz durmayacağız. Teşkilat çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Danışma toplantılarından hemen sonra partide eğitim çalışmalarını başlatıyoruz. 2023 seçimlerine çok sağlam hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.”

04 Ara 2021 - 09:21 Kocaeli/ Çayirova- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar