Vali makamını Zeynep’e bıraktı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla makamında engelli derneklerinin yöneticilerini ağırlayan Vali Seddar Yavuz, bir ara makamını serebral palsi hastası Zeynep Kahraman’a bıraktı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Kamil Tüylüoğlu, Marmara Spini Bfida Tüm Engelli ve Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Özcan Nabi Ulusoy ile engelli bireylerimiz; Zeynep Kahraman, Birgül Ergi ve Adalet Bingül, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret ettiler. kabulü dolayısıyla Yavuz’a teşekkür etti.

Vali makamını Zeynep’e bıraktı

ZİYARET SEVİNDİRDİ

Vali Yavuz konuşmasında, “Engellilik, toplumsal bir husustur. Engellilerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Toplumumuzda engellilik kavramına olan duyarlılığın yükseltilmesini amaçlayan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle sizlerin nezdinde engelli bireylerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum” diyen Vali Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Vali makamını Zeynep’e bıraktı

MAKAMINI DEVRETTİ

Vali Seddar Yavuz’un makam koltuğuna oturan serebral palsi hastası Zeynep Kahraman engellilerin yaşadığı sorunları dile getirerek ilgisi dolayısıyla Vali Yavuz’a teşekkür etti. Engellilerin yaşadıkları sorunları yakından takip ettiklerini belirten Vali Yavuz, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Engellilerimizin yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan birisidir. Kapımız sizlere her zaman açıktır” dedi.

03 Ara 2021 - 16:38 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar