Büyükakın: “Parayı bastık, tapuyu aldık”

Başkan Büyükakın, Kartepe’de yapılacak Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nin arazisinin satın alma işleminin tamamlandığını açıkladı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kartepe İlçe Başkanlığı 65. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı’na katıldı. Kartepe'de gerçekleştirilen, devam eden ve yapılacak projelere değinen Başkan Büyükakın, “Kartepe ilçemizde hayata geçireceğimiz Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’miz için gerekli arazinin satın alma işlemlerini bitirdik” açıklamasını yaptı. Önceki aylarda mevcut Uluslararası Fuar alanının çatı, zemin ve taşıyıcı sistemlerinde yaşanan problemler nedeniyle mevcut yeri onarmak ile yenisini yapmak arasında oluşacak bütçenin çok fark olmaması nedeniyle yeni yer girişimlerini başlattıklarını daha öncede ifade Başkan Büyükakın, teşkilat üyelerine, “Kartepe ilçemizde aldığımız yeni yerimiz hayırlı uğurlu olsun. Parayı bastık, tapuyu aldık” diyerek bilgi verdi.

Büyükakın: “Parayı bastık, tapuyu aldık”

“320 DÖNÜMLÜK ARAZİYİ ALDIK”

Başkan Büyükakın’ın açıkladığı satın alma işlemleri büyük bir coşku ve alkışla tebrik eden teşkilat üyelerine yer konusunda, “Hemen Cengiz Topel Havaalanına gelmeden yola 800 metre cephesi olan 320 dönümlük araziyi aldık. Peşin peşin paramızı bastık, tapumuzu aldık. İşte o bölgeye çok daha güzel bir Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi yapacağız. Kartepe, bu noktada merkez olacak.” ifadelerini sarf etti.

Büyükakın: “Parayı bastık, tapuyu aldık”

27 Kas 2021 - 09:25 Kocaeli/ Kartepe- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar