Halkevi köprüsünde intihar!

İzmit Halkevi köprüsünden atlayan gence çarpmamak için ani fren yapan iki tır çarpıştı. Kazada tır sürücüsü yaralanırken, köprüden düşen ve üstünden araç geçen genç ise hayatını kaybetti.

Halkevi köprüsünde intihar!
Video için play'e tıklayın

Bu sabah saatlerinde İzmit Halkevi Köprüsünün demir korkuluklarına çıkan Mustafa Ünsal(22) isminde bir şahıs, kendisini D-100 Karayoluna bırakarak intihar etti. Ünsal'ın yola atladığını gören ve o esnada D-100 Karayolundan İstanbul yönünde seyir halinde olan T.K. idaresindeki 41 HT 050 plakalı tır, önündeki minibüse vurmamak için ani fren yapınca ardından gelen A.C. idaresindeki 41 DV 150 plakalı tır önündeki tıra çarptı. İntihar ve hemen ardından meydana gelen trafik kazasını gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Mustafa Ünsal'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Kazada araç içinde sıkışan sürücü A.C. ise ekiplerin çalışmalar ile araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yaşanan olay nedeniyle D-100 Karayolunun İstanbul yönü trafiğe kapatıldı. polis ekiplerince yapılan incelemelerin ardından Ünsal'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Ünsal'ın neden intihar ettiği henüz öğrenilemezken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Yaklaşık bir saat trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesi ve temizlik çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Halkevi köprüsünde intihar! Halkevi köprüsünde intihar!
Halkevi köprüsünde intihar! Halkevi köprüsünde intihar! Halkevi köprüsünde intihar!

27 Kas 2021 - 09:12 Kocaeli/ İzmit- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar