Dr. Resul Patan kalbine yenik düştü

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi eski başhekimlerinden, 2019 yılında Karamürsel Devlet Hastanesi’ne geçen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Resul Patan (61) dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde uzun yıllar hekimlik ve ardından başhekimlik görevini sürdürdükten sonra 2019 tarihinde Karamürsel Devlet Hastanesi’ne geçen Op. Dr. Resul Patan (61) dün gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Patan, 31 Mart 2019 seçimlerinde MHP Gölcük Belediye Başkan adayı olmuştu. Evli ve 2 çocuk babası olan Patan'ın cenazesi bugün toprağa verilecek.

RESUL PATAN KİMDİR?

1960 yılında Samsun Terme’de doğan Patan, 1987 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı'ndan mezun oldu. 1997 yılında Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamladı.1998-2012 yılları arasında Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde bulundu. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde MHP Gölcük Belediye Başkan adayı olan Patan, seçimden sonra Karamürsel Devlet Hastanesi’nde göreve başlamıştı.

27 Kas 2021 - 09:06 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Gölcükli - Gölcüğün çok kıymetli bir değeri bir babası bir ağabeyi idi. Yavrularımızın doktoru baba Resul Patan yattığın yer incitmesin mekanın cennet olsun çok üzdün çokkk.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 10:35

Kocaeli Haber

Oyunlar