Hamdi Alkan sessizliğini bozdu: Selen Görgüzel'in öpüşme sahnesine yorum!

Oyuncu Selen Görgüzel'in kadrosunda yer aldığı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı'yla öpüşmesi çok konuşulmuştu. Sahne öncesinde Kangı, seyirciler arasında bulunan Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan öpüşmek için izin almıştı. Alkan, eşinin oyundaki öpüşme sahnesi ile ilgili sessizliğini bozdu

Selen Görgüzel'in, boşanmak üzere olan bir çiftin hikayesini konu alan 'Seviyorsan Git Ayrıl Bence' adlı tiyatro oyununda rol arkadaşı ile öpüşme sahnesi vardı.

"ÖPEBİLİR MİYİM?"

Üç kişilik komedi türündeki oyunun gala gösterimini izleyenler arasında Selen Görgüzel'in (42) yönetmen eşi Hamdi Alkan'ın da olması dikkat çekmişti.

'Ayhan' ve 'Özlem' karakterine hayat veren ikiliden Kangı, öpüşme sahnesi öncesi Görgüzel'i izlemeye gelen Alkan'a dönerek, "Şimdi Selen Hanım'ı öpeceğim ama sonra bu ilişkimizi etkilemesin, öpebilir miyim? Benim eşim de burada, hanım beni eve almayacak" diyerek, izlemeye gelenleri güldürmüştü.

Oyunun ardından yöneltilen soruları yanıtlamayan yönetmen Hamdi Alkan'ın (54), "Oyununun önüne geçmek istemiyorum" ifadelerini kullandığı öğrenilmişti.

"MUHTEMELEN KOVULDUM"

Selen Görgüzel'in rol arkadaşı İrfan Kangı, "Hamdi Abi nerede, buralarda mı? Son işte beraber çalışacaktık, muhtemelen kovuldum, başlamadan kovulmuş olabilirim" diyerek, esprili bir açıklamaya imza atmıştı.

"EŞİM GAYET MÜLAYİM" 

Görgüzel ise "Nedense eşim hakkında kabadayı havası yaratılmaya çalışılıyor. Gayet mülayim, entellektüel bir kişiliği olan, medeni bir yönetmen olan çok değerli eşimin sanata da bakış açısı gayet destekleyici" şeklinde konuşmuştu.

HAMDİ ALKAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU 

Tüm bunların ardından Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Hamdi Alkan, eşinin tiyatro oyunundaki öpüşme sahnesine şu yorumu yaptı:

“Asla rahatsızlık duymadım, kıskanılacak bir durum da yok. Eşim bir oyuncudur; bu da bir tiyatro oyunudur ve gereken neyse o yapılmıştır yani eşim gereğini yapmıştır.”

20 Kas 2021 - 22:53 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Gülhan İlhan - Hamdi Alkan da kaldıramadıki sonradan boşadı karıyı.Ama bir kere deyyus oldu napayım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 00:56
06

Sas - Haya edep terk etmiş bunları. Bunları kim savunursa karısını versin birisine biraz ellesin geri alsın.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 07 Ocak 14:05
04

Sadrazam - Bunlar modern ama kıskanan sahiplenen erkek yobaz, örümcek kafalı gerici ulan sizin gibi gavat, godoş, deyyus olmaktansa gerici, yobaz olmaktan gurur duyarım Allah kıskanmama duygusunu sadece domuza vermiştir domuzlaşmış yaratıklar.

Yanıtla . 4Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 19:56
03

King 41 - Deyyuslukta sinir taninmiyor nedense

Sanat diyerek rezillikler diz boyu

Yanıtla . 8Beğen . 2Beğenme 21 Kasım 16:29
01

Baba - Neyse tiyatroda kucaktan kucaga gezer izler normal dersin genis aile

Yanıtla . 12Beğen . 2Beğenme 21 Kasım 07:17

Kocaeli Haber

Oyunlar