Yürüyüş Yolu’nda ilk sıcak asfalt döküldü

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Yürüyüş Yolu’nda ilk etabın araç trafiği ve yayalara açılacak hale geldiğini belirterek, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan Yürüyüş Yolu tamamlandığında İzmit rahatlayacak. Projenin güzelliği iş bittikçe daha net ortaya çıkıyor” dedi

İzmit Yürüyüş Yolu Projesi’nde ilk etap tamamlanma aşamasına geldi. İzmit Endüstri Meslek Lisesi önündeki toplam 400 metrelik bölümde yayaların yürüyeceği genişletilmiş yeni yolda sadece peyzaj ve mobilyaların yerleştirilmesi kaldı. Bununla birlikte Yürüyüş Yolu projesinde ilk sıcak asfalt da hafta sonunda döküldü. Hafta başıyla birlikte bu yol trafiğe açılıyor.  AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, hızlı çalışarak Yürüyüş Yolu projesinin hızla bitme aşamasına geldiğini belirterek “ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr.  Tahir Büyükakın bugüne kadar söz verdiği her işi yerine getirdi ve getiriyor. İzmit’in birçok bölgesinde halkımızın hayatını kolaylaştıran yenilikler yapılıyor. Yürüyüş Yolu Projesi de söz verilen tarihte başladı ve hızla ilerliyor. İzmit’te yayaların rahatça yürüyebildiği, çarşı içinde araçlarla boğuşmadan alışveriş yapabileceği bir alan ortaya çıkıyor. Yürüyüş Yolu bu anlamda hem İzmit’i rahatlatacak, hem de yeni bir hizmetin heyecanını yaşatacak. İlk etabın tamamlanma aşamasına gelen görüntüsü bile bu yolun şehrimize katacağı güzelliği ortaya çıkarıyor. İzmit’in tarihi çınarlarla örtülü dokusuna yakışır şekilde bu yolu kullanmak çok keyifli olacak. Şimdiden İzmit’in marka eserlerinden biri olacağını tahmin etmek zor değil. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Yürüyüş Yolu’nda ilk sıcak asfalt döküldü
Yürüyüş Yolu’nda ilk sıcak asfalt döküldü
Yürüyüş Yolu’nda ilk sıcak asfalt döküldü
Yürüyüş Yolu’nda ilk sıcak asfalt döküldü

31 Eki 2021 - 11:20 Kocaeli/ İzmit- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar