Atabay'dan gazilere ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, yönetim kurulu ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gaziler ve ailelerine ziyaret gerçekleştirdi

Başkan Atabay ve yönetimi başta Durhasan Köyü, Çayırköy ve Eseler Köyü olmak üzere bir çok köyde; Kuruçeşme, Yenimahalle, Mehmet Ali Paşa ve Plajyolu mahallelerinde ikamet eden 79 gaziye gerek telefon ile iletişime geçerek, gerek ev ziyaretlerinde bulunarak Cumhuriyet Bayramlarını tebrik etti.

Atabay ziyaretleri esnasında gaziler ile uzunca sohbet ederek günün anlam ve önemini yansıtması sebebiyle şanlı Türk bayrağımızı, ailelerine ise çiçek hediyesinde bulundu. 

29 Eki 2021 - 15:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar