Halkevi binası ihale tarihi belli oldu

İzmit Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan halk arasında Halkevi olarak bilinen binanın ihale tarihi belli oldu.

Galip Ataman
Galip Ataman Tüm Haberleri

Geçtiğimiz aylarda Halkevi binasının tadilat çalışmaları hakkında "Burada gençlik merkezi kuracağız. Bilgisayar oyun sistemlerinden, ses kayıt stüdyolarına kadar yerler olacak. Geçmiş fonksiyonlarından uzaklaştırmadan çalışmayı yapacağız. Bu yıl içinde ihalesini tamamlayacağız” diyen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Halkevi binası ihalesi için tarih verdi. Vali Yavuz, "Temeli, 2021 sonlarında atmak Gençlik Merkezi olarak açılışını 2023'te yapmak istiyoruz" dedi. Halkevi binası ihalesinin 23 Kasım 2021 tarihinde açık ihale ile yapılacağı öğrenildi.

27 Eki 2021 - 10:58 Kocaeli/ İzmit- Gündem

Mahreç  Galip Ataman


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar