Kocaeli'de uyuşturucu tacirlerine geçit yok!

Kocaeli’de son bir haftada zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 22 şahıs tutuklanırken, kilolarca uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaeli’de son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonları ile ilgili Kocaeli Valiliği bir açıklama yayınladı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 18-24 Ekim tarihleri arasında 81 olayda toplam 135 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Bu şahıslardan 20’si tutuklanırken, 2’si adli kontrol şartı ile serbest kaldı, 113 şahıs ise serbest bırakıldı.

Yapılan operasyonlarda 867 gram esrar, 42 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 369 gram metamfetamin, 53 kilo skunk, 23 adet ectasy, 122 adet sentetik ecza, 1 gram kokain ele geçirildi. Operasyonlarda ayrıca 4 adet hassas terazi, 3 adet tabanca, 260 adet fişek ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 990 TL ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin operasyon ve uygulamalarda ise 2 şahıs hakkında adli işlem başlatılırken 2 şahıs da tutuklandı. Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde 30 kilo 65 gram esrar ele geçirildi.

26 Eki 2021 - 10:51 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar