Güney: "Ayakkabıcılar Çarşısı’nda işin tadı iyice kaçtı"

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, yaklaşık 2 yıl önce İzmit Belediyesi’nin yaptırdığı Ayakkabıcılar Çarşısı’nın çatısının hala akıttığını belirterek, “Burada göstermelik pankart asmakla, bize laf yetiştirmekle esnafın derdi çözülmüyor. Bu işin tadı iyice kaçtı. Her yağmur sualtında kalan esnaf burnundan soluyor” dedi

YAĞMUR YAĞDI ÇATI YİNE AKTI

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Ayakkabıcılar Çarşısı’nda yaşanan problem nedeniyle en az 5 kez bölgeye gittiklerini belirterek şöyle dedi: “Burada esnafımız büyük bir mağduriyet yaşıyor. Önceden çatı kaplamaları eskiydi belki ama en azından su kaçırmıyordu. İzmit Belediyesi 2 yıl önce buraya geldi ve çatıyı değiştirdi. O günden bu yana her yağmur çatı su kaçırıyor, esnafın satıp para kazanacağı ayakkabılar su altında kalıyor."

Güney:

BİR TÜRLÜ SORUN ÇÖZÜLMÜYOR

Esnafın zararının büyük olduğunu belirten Güney şöyle devan etti: “Esnaf arkadaşlarımız bizimle irtibata geçerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden yardım talebinde bulunduğu için buradayız. Ancak karşımızda inatçı bir anlayış var. Biz birçok defa yapamıyorsanız, biz yapalım diye çağrıda bulunduk. Biz burayı yapalım, esnafın, vatandaşın sorununu giderelim. Onlar yine Genel Başkanlarını çağırıp açılış yapsın, ziyanı yok. Ama esnafın derdine gelin birlikte çözüm bulalım. Yetki İzmit Belediyesi’nde olduğu için Büyükşehir’in buraya kafasına göre girmesi mümkün değil."

Güney:

TAHAMMÜL KALMADI

Güney, aylardır devam eden sorun nedeniyle esnafın artık tahammül sınırlarının da sonuna geldiğini belirterek şöyle dedi: “Buraya esnaf adına bir afiş asıldı. Sözde esnaf yapılan hizmetten dolayı İzmit Belediyesi’ne teşekkür etmişti. Ama gerçekte böyle bir durum yok. Gerçekten sorun çözülmüş olsa esnafımız teşekkür ederdi. Ancak burada sorun çözülmediği gibi iyice içinden çıkılmaz bir hal almış. Müteahhit firmayla esnaf baş başa bırakılmış. Burada herkes öfkeli ve artık dayanacak gücü kalmamış. Ayakkabıcılar Çarşısı’nın sorunu artık çözülmeli."

19 Eki 2021 - 11:48 Kocaeli/ İzmit- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar