Sağlıkçılardan Dünya Yürüyüş Günü Etkinliği

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2 Ekim Dünya Yürüyüş Günü Etkinliği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla Ormanya’da gerçekleştirildi. 

Etkinliğe sağlık personelleri ve Anne Şehir katılımcılarının  ilgisi yoğun oldu. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan'ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği etkinliğe; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık ve İlin sağlık yöneticileri katılım sağladı.

Programda maske ve mesafe kullarına uygun olarak yürüyüş yapmanın Covid-19 pandemisinde, vücut direncini arttırarak hastalıklardan korunmak için önemli olduğu dile getirildi.

Katılımcılar spor hocaları nezaretinde gerçekleştirilen ısınma hareketlerinin ardından parkur rehberleri tarafından ülke çapında üne sahip Ormanya’nın  doğal güzellikleri ve parkur alanlarında adeta büyülü bir atmosferde yürüyüşlerini tamamladılar. 

Gündelik hayatın içine fiziksel aktiviteyi entegre etmeyi teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlik sonunda katılımcılara sağlıklı yaşam için fiziksel aktivitenin önemine dikkat çeken adımsayar, broşür, el kitapçığı gibi çeşitli hediyeler verildi.

Sağlıkçılardan Dünya Yürüyüş Günü Etkinliği
Sağlıkçılardan Dünya Yürüyüş Günü Etkinliği
Sağlıkçılardan Dünya Yürüyüş Günü Etkinliği

02 Eki 2021 - 15:58 Kocaeli/ Kartepe- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar