Seri sürsün!

Üst üste gelen Balıkesir ve Tuzla galibiyetleri ile zirve yolculuğuna çıkan Kocaelispor, yarın sahasında İstanbulspor’u konuk edecek. Ekibimiz yarınki zorlu maçı kazanıp seriyi üç maça çıkarmak istiyor

Ligde son iki maçında Balıkesirspor’u 3-1, Tuzlaspor’u da 1-0 mağlup ederek zirveye göz kırpan Kocaelispor, yarın da yine çok önemli bir maça daha çıkacak. Ligde iki galibiyeti bulunan İstanbulspor ile oynayacak olan Yeşil Siyahlılar, bu önemli maçı da kazanarak galibiyet serisini ve sıralamadaki tırmanışını sürdürmek istiyor.

Seri sürsün!

PEREIRA KADROYA GİRECEK

Aynı zamanda milli araya da moralli ve ligde iyi bir yerde girmek isteyen Kocaelispor’da Bryan Cabezas’ın sakatlığı devam ediyor. 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen Cabezas’ın yerine teknik heyetin tercihinin Michael Pereira olması bekleniyor. Ekibimizde orta saha oyuncularından Yılmaz Özeren sarı kart sınırında bulunuyor.

HAKEM ÖZGÜR YANKAYA

Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak olan Kocaelispor-İstanbulspor mücadelesi saat 19.00’da başlayacak. TRT Spor ve beIN Sports Max 1’den canlı olarak yayınlanacak mücadelede hakem olarak tecrübeli bir isim görev alacak. Edirne bölgesi hakemlerinden Özgür Yankaya’nın yöneteceği maça yardımcı hakem olarak da Sezgin Çınar ve Emrah Ünal görev alacak.

MUHTEMEL KADROLAR

KOCAELİSPOR

Korcan

Cisse

Diogo

Musa

Atila

Mandjeck

Yılmaz

Benhur

Pereira

Kubilay

Dino

İSTANBULSPOR

Muhammed

İbrahim

Oğuzhan

Emrecan

Atchom

Ferhat

Erdem

Mertcan

Melih

Ali

Kağan

STAT: KOCAELİ

SAAT: 19.00

YARIN

13.30 Tuzlaspor-Keçiörengücü

16.00 Balıkesirspor-Gençlerbirliği

19.00 Kocaelispor-İstanbulspor

19.00 Adanaspor-Bandırmaspor

PAZAR

13.30 Boluspor-Denizlispor

16.00 Samsunspor-Ümraniyespor

19.00 Eyüpspor-Manisa FK

19.00 MKE Ankaragücü-Erzurumspor

Bursaspor BAY

01 Eki 2021 - 17:09 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar