CHP’den ortak açıklama

CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan basın açıklamasında, 3600 ek gösterge konusunu yeniden gündeme getirdi. Yıldızlı, “Memurlara bu ödeneği biz iktidarımızda sağlayacağız” dedi

CHP Kocaeli İl Örgütü ve İzmit İlçe Örgütü, İzmit Belediyesi önünde yer alan Sabri Yalım Parkı’nda bir araya gelerek 3600 ek gösterge hakkında basın açıklaması yaptı. Ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan açıklamaya CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve kalabalık bir partili grup katıldı.

“İKTİDARA GELDİĞİMİZDE…”

Parti adına açıklamayı yapan il başkanı Yıldızlı, şöyle konuştu: “İktidar 3600 ek gösterge için söz vermişti. Fakat genel seçimlerin üzerinden 39 ay geçmesine rağmen hiçbir düzenleme yapılmadı. Memurlarımız için bu çalışmayı biz CHP iktidarında yapacağız. İktidarın yıllardır yaptığı umut tacirliğine son vereceğiz.”

01 Eki 2021 - 16:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar