Toplu taşımada sürücü eğitimleri devam ediyor

Büyükşehir, Kocaeli’nde toplu taşıma hizmetlerinin aksamadan yürütülebilmesi için sürücülere verdiği mesleki eğitimlere devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Daire Başkanlığı’nda toplu taşıma sürücülerine kişisel gelişim ve mevzuat eğitimleri devam ediyor. Toplu taşıma sürücülerine bu eğitimlerin yanı sıra mesleki ve teknik eğitimler de veriliyor.

 

Toplu taşımada sürücü eğitimleri devam ediyor

GÜVENLİ VE KONFORLU ULAŞIM

Büyükşehir, Kocaeli’nde toplu taşımada vatandaşları güvenli, huzurlu ve konforlu yolculuğu için her türlü önlemi alırken, sürücülerin eğitimlerine de özen gösteriyor. Gün içinde çok sayıda yolcuyla karşı karşıya gelen toplu taşıma sürücülerinin oluşabilecek her türlü durumda vatandaşlara yardımcı olması ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmeleri için bu eğitimler büyük önem taşıyor.

 

Toplu taşımada sürücü eğitimleri devam ediyor

KENTKART OKUMA EĞİTİMİ

Hizmet kalitesini arttırmaya ve de sorunları daha da azaltmaya yönelik verilen eğitimlerden birisi de "Validatör (Kenkart Okuma Cihazı)" eğitimi oldu. Eğitimde sürücülerle kart cihazının çalışma mantığı, sürücü ve vatandaşlara sağladığı faydalar konusunda bilgiler paylaşıldı. Eğitimde aynı zamanda soru-cevap yöntemiyle yaşanan sorunlar paylaşıldı ve çözümler arandı. Gerekli irtibat numaralı verilerek eğitim sonlandırıldı.

Toplu taşımada sürücü eğitimleri devam ediyor

01 Eki 2021 - 09:26 Kocaeli- Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar