Karantina ihlali yapanlar sokakta yakalandı

Kocaeli’de son bir haftada zorunlu karantina yasağını delen 24 kişi sokakta yakalandı

Kocaeli Valiliği son bir haftada (13-19 Eylül) zorunlu karantina yasağı ile ilgili yapılan denetimlerde yasağı ihlal eden 20 kişiye idari, 4 kişiye de adli işlem yapıldığını açıkladı. Denetimler kapsamında 17 bin 12 iş yeri, 10 bin 2 kez denetlenirken 2 iş yerine kurallara uymaması nedeniyle idari işlem yapıldı. Emniyet ve jandarma birimlerince yapılan denetimlerde toplam 58 bin 839 araç kontrol edilirken, 72 bin 101 şahıs sorgulandı. Vefa Sosyal Destek Guruplarınca toplam 5 bin 164 kişinin talebi karşılandı. 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan toplam 11 bin 485 kişiye evde bakım ve  sağlık hizmeti verildi. 112, 155, 156 ve diğer kurumlar ile oluşturulan (AFAD, GAMER vb.) iletişim hatları üzerinden, vatandaşlar tarafından yapılan 74 talep yerine getirildi.

21 Eyl 2021 - 11:09 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar