Kocaelispor’da işler iyi gitmiyor

Transfer döneminde 17 futbolcuyu kadrosuna katan Kocaelispor’da işler iyi gitmiyor. Yeşil-siyahlılar ligde çıktığı 4 maçta sadece 1 gol atabilirken, kalesinde 5 gol gördü.

11 yıl aradan sonra TFF 1. Lig'e yükselen Kocaelispor transfer döneminde kadrosuna 17 futbolcuyu katarken 12 futbolcuyla yollarını ayırdı. Sil baştan bir kadro ile yeni sezona giren ve büyük beklentiler olan Kocaelispor’da işler yolunda gitmiyor. Yeşil-siyahlılar ligde çıktığı 4 maçta sadece bir galibiyet alabildi. Diğer 3 maçta 2 kez mağlup olan Kocaelispor 1 kez de berabere kaldı. 4 lig maçında 4 puan toplayıp TFF 1. Lig'de 12. sırada olan Kocaelispor lig başından bu yana çıktığı 4 maçta sadece 1 gol atabilirken, kalesinde 5 gol gördü.

Kocaelispor ligin ilk karşılaşmasında Ümraniyespor’a 3-0’lık skorla mağlup olurken 2. haftada Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. İlk galibiyetini 3. haftada Samsunspor karşısında 1-0’lık skorla alan Kocaelispor 4. haftada Boluspor’a 2-0 yenildi.

13 Eyl 2021 - 11:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar