Köse’den Hürriyet tepkisi!

AK Parti Gebze İstişare Kurulu Üyesi Ahmet Köse, CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sınırları neden aştığını sorarak tepki gösterdi. Köse ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devasa projeleri ile gündeme gelirken, ana muhalefetin genel başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kreş açılışını hatırlattı.

Köse açıklamasında ayrıca Hürriyet’in İzmit’e çok zaman kaybettirdiğini belirterek, “Allah’tan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın var” ifadesini kullandı. Ahmet Köse’nin sosyal medya hesabı üzerinden şu sert açıklamayı yaptı:

“BASİT BİR AÇILIŞI NE HALE GETİRDİLER?”

İzmit’in kiralık vekil unvanlı derin-gri yapı destekli, İzmit’te milli görünüp hemşehricilik, adamcılık, karar verici olabilmek, öç almak ve kaybettirerek kazanmak arzusunda olan mihrakların desteğini alarak belediye başkanı olduğunu düşündüğüm Hürriyet hanım, genel başkanı ile birlikte açılış yaptı! Bana göre basit ve ufak bir açılış lakin musluk takmayı bile açılış olarak gören bir yapının açılıştan önce anons aracı gezdirdiğini görünce aklıma tavuğun bir yumurta yapıp yedi mahalleye duyurması geldi.

“GALİP ATAMAN YAZDI!”

Galip Ataman hocanın da yazdığı gibi Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı binanın kreş mi yoksa anaokulu mu olduğunu bilmediğini ve İzmitlilerin ücretsiz sandığı ancak aylık bin lira ücret karşılığında millete hizmet diye yutturulması da ayrıca tam bir komedi ikilemesi. İşte bakın ve okuyun o yazıyı göreceksiniz neler olduğunu. Galip Hoca’nın “Kılıçdaroğlu öğrencisiz, bin TL ücretli kreş açtı!” başlıklı yazısını okuyunca Allah’tan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın var dedim. Hizmet noktasında 12 ilçeyi ayırmaksızın ihya ettiği projeleriyle şaha kaldıran Tahir Başkan, İzmitli vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını da şovenist tavırlarına aldırmadan anında çözerek büyüklüğünü gösteriyor.

“MEGA PROJE: ANAOKULU!”

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyanın hayranlıkla izlediği mega projeler ve kısa sürede tamamlayarak açılışını yaptığı dev hizmetlerin yanında Kılıçdaroğlu’nun koşa koşa İzmit’e gelerek Hürriyet Hanımın mega projesi anaokulu açılışını yapan bir genel başkan ve belediye başkanı komedisini izlerken, artık kısrağı küheylan doğuranların sesinin çıkma vakti geldi de geçiyor bile dedim içimden. Peki, onlar neden seslerini çıkarmıyor? Onu da elbette tartışacağız ancak konumuz Hürriyet Hanım.

“SÜSLÜ İTTİFAK ORTAYA ÇIKACAK”

Yöresel bakımdan Kaplan’a yakın aslanların kendi partilerine ve adaylarına ihanet üzerine kurulmuş bir seçim stratejisi ile başkanlık koltuğuna oturan Hürriyet Hanım, koordineli ihanetler ile seçildiği başkanlıkta gözle görünmeyen ittifaklarını açıklayabilecek mi? Sanmıyorum ama açıklanmasa da ilk seçimde bu ihanet süslü yöresel ittifak gün yüzüne çıkacaktır. Geçtiğimiz günlerde kendi basın danışmanıyla yaptığı yazışmalarda gördük ki Hürriyet hanım Kocaeli’de kendi sınırlarını aşma konusundaki maharetini billboardlarda da göstermiş ve gidip yıkın-ezin geçin diye talimatlar vermiştir.

“BU GÜCÜ KİMDEN ALIYOR?”

O halde bir kez daha soralım, Hürriyet Hanım kim ya da kimlerden bu müthiş özgüveni alıyor? Hürriyet lehine kurgulanan bazı internet sitelerini kim ya da kimler hazırlayıp sunum yapıyor? Bir belediye başkanının kendi kendine methiyeler dizmesi için gösterdiği bu olağanüstü çabayı İzmit’in hangi sorununu çözmek için gösteriyor? Ya da şöyle mi sorsak; İzmit’i kahkahaya boğan bu ilginç projelerle kenar mahallelerde gazeller okumalar arasında nasıl bir ilişki var?

“TAŞ YERİNDE AĞIRDIR”

Sıradan bir ilçe belediye başkanı sınırları aşarak ve gizli medya patronluğu yaparak kime veya kimlere neleri pas ediyor acaba bilen var mı? Kısacası Kaplan’ın kendi kafesinden çıkarak ikamet sınırlarının dışına çıkması bizim ilçe sınırlarımızda olmamasına rağmen kendilerinin çalışmaları hakkında düşüncelerimizi paylaşmamıza sebep teşkil etmiştir. Taş yerinde ağırdır şayet ağırlığı var ise”…

10 Eyl 2021 - 16:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar