Kocaeli'de ekmek zammı netleşti!

Daha önce 2 TL’den satılan 230 gramlık ekmeğin gramajında düşüş yaşanacak. Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, bundan sonra 200 gramlık ekmeğin yine aynı fiyattan vatandaşlara sunulacağını bildirdi

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı bir süredir gündemde olan ekmek zammı ile ilgili son gelişmeyi aktardı. Konu hakkında bir açıklama yapan oda başkanı Sarı, daha önce 2 TL’den satılan 230 gramlık ekmeğin gramajının düşürüleceği ve bundan sonra 200 gramlık ekmeğin yine 2 TL’den satışının yapılacağını duyurdu.

Kocaeli'de ekmek zammı netleşti!

“MALİYET ÇOK ARTTI”

Başkan Ali Sarı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bilindiği üzere son dönemde un fiyatlarında hissedilir bir fiyat artışı yaşanmış ve 145 TL’den aldığımız unlar bugün 200 TL bandına kadar yükselmiştir. Bunlara ek olarak elektrik, su, doğalgaz, yakıt ve diğer girdilerimizde de üst üste gelen fiyat artışları bu salgın döneminde bizleri oldukça zor bir duruma düşürmüştür.

GRAMAJI DÜŞTÜ

Dün olduğu gibi bugün ve yarın da tüketicisinin yanında yer alan fırıncı esnafımız hayatiyetini sürdürebilmek için daha önce 2 TL’den sattığı 230 gramlık ekmeği yarın itibariyle 200 gram / 2 TL üzerinden tüketicilerimize ulaştıracaktır” dedi.

06 Eyl 2021 - 12:50 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Halk - Adam haklı herşeye zam geldi asıl buzim gibi millete yazıklar olsun herşeyi kabul ediyoruz onlarda acımadan zam yapıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Eylül 10:28

Kocaeli Haber

Oyunlar