Körfez’de 30 Ağustos kutlandı

Körfez’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi törenlerle kutlandı. Şehitlerimiz için Körfez Şehitliği’nde Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Körfez’de de törenlerle kutlandı. Körfez Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin,  Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, kamu kurum müdürleri, siyasi partiler ile STK temsilcileri ile meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Körfez’de 30 Ağustos kutlandı

ŞEHİTLER İÇİN DUALAR EDİLDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi. Daha sonra halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi. Kaymakamlıkta gerçekleştirilen tören, Körfez Şehitliği ziyareti ile devam etti. Şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında dualar edildi.

Körfez’de 30 Ağustos kutlandı

Körfez’de 30 Ağustos kutlandı

Körfez’de 30 Ağustos kutlandı

Körfez’de 30 Ağustos kutlandı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar