Körfezli ülkücüleri yalnız bırakmadılar

Körfez Ülkü Ocakları ile Yarımca Ülkü Ocakları farklı bir etkinliğe imza attı. İki ocak yönetimlerinin düzenlediği ve Körfez Belediyesi’nin de desteklediği Gençlik Kampı’na akşam etkinliklerine çok sayıda konuk katıldı. Programa katılanlar arasında Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ocak başkanları, yöneticiler ve ülkücü gençler katıldı.

“YİNE TEKRARLAYALIM”

Gecede konuşan MHP’nin yeni il başkanı Av. Yunus Emre Kurt, “Ocaklılar nerede ise bizler ve Yunus Emre Kurt orada olacak. Ülkü ocaklı kardeşlerimizle güzel anlar geçirdik. Bunu en yakın zamanda tekrarlayalım gençler” ifadelerini kullandı.

27 Ağu 2021 - 17:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar