MHP Derince İlçe Yönetimi feshedildi

MHP Kocaeli İl Başkanlığına Yunus Emre Kurt’un atanmasının ardından yenilenme süreci hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde dört ilçe başkanının istifa ettiği MHP Kocaeli Teşkilatlarında, Derince İlçe Teşkilatı da feshedildi

Derince Belediyesi'nin MHP'li Meclis üyesi Özhan Kurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Derince MHP İlçe yönetiminin feshedildiğini açıkladı. MHP Meclis üyesi Kurt açıklamasında, “Milliyetçi  Hareket Partisi tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince, genel merkezimiz tarafından Derince İlçe yönetim kurulunun feshine karar verilmiştir. Kocaeli’mize hayırlı olmasını diliyorum. Bizler her zaman teşkilatımızın emrinde, liderimizin izinde Derince’mize hizmete devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

OMURCA'DAN AÇIKLAMA

MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca da sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu. Başkan Omurca, kararı saygıyla karşıladığını belirtirken, “1994 yılından bugüne kutlu devam olan, Milliyetçi Hareket Partisi’nde şan ve şerefim ile hizmet etmiş, 2016 yılından bugüne Milliyetçi Hareket Partisi Derince İlçe Başkanlığını yürütmekteyken, genel merkezimizin almış olduğu karar ile yeni atanan il başkanımız daha sağlıklı ve verimli çalışabilmesi için, alınan bu kararı saygı ile karşılıyor, zerre kırgınlığım olmadığı gibi bundan sonra da Kocaeli İl Başkanımız Sayın Av. Yunus Emre Kurt beyefendinin ve teşkilatımın emrinde hizmet edeceğimi bildirirken, yeni atanacak Derince İlçe Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Selam ve dua ile” ifadelerine yer verdi.

11 Ağu 2021 - 09:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar