Başkan Söğüt: “Özel çocuklarımız için değer”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte Körfez’de hayata geçirilen Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu gezdi. Okulu çok beğenen Yılmaz, “Gerçekten çok güzel ve örnek bir okul olmuş” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte Körfez’de hayata geçirilen Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu gezdi. Ziyarete ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da katıldı. Başkan Şener Söğüt, 1 milyon TL’lik bir yatırımla mevcut binayı tadilat ettiklerini ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis ettiklerini belirtti.

EKSİKLİĞİ GİDERDİK

Eski bir bina olduğunu belirten Başkan Söğüt, “İlçemizde özel çocuklarımız için bu yönde bir eksiklik vardı. Bizler de mevcutta olan binamızı tadilat ettik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müze tahsis ettik. Okul yönetimimizin birkaç talebi daha var. Hızlıca onları da tamamlayacağız. Özel çocuklarımız için gerçekten her şeye değer” ifadelerini kullandı.

BU YATIRIM ÇOK ÖZEL

AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da okulla ilgili olarak bilgi alırken, Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti. Bu yatırımın önemine değinen Yılmaz, “Gerçekten özel çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabileceği bir okul olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar