Kocaelispor üçte üç yaptı

Kocaelispor, Bolu kampında karşılaştığı İstanbulspor’u Bahattin Köse’nin attığı golle 1-0 mağlup ederek üçüncü hazırlık maçını da kazanmayı başardı. Yeşil siyahlılar, akan oyunda rakibine neredeyse net pozisyon vermedi

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu Abant’ta devam eden temsilcimiz  Kocaelispor, buradaki ilk hazırlık maçında bugün 1.Lig’deki rakiplerinden İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Vonrsort Otel 1 No’lu sahada oynanan maçta Kocaelispor’da sakatlıkları bulunan Taha Batuhan Yayıkcı ve Semih Karadeniz ile, rahatsızlığı devam eden Musa Nizam forma giyemedi, yeni transfer kaleci Korcan da maçı kenardan takip etti . Yeşil siyahlılar mücadeleye kalede İsmet, savunmada Abdoulaye Cisse, Diogo Özçakmak, Mevlüt Çelik, Atila Turan, savunmada Yılmaz Özeren, Georges Mandjeck, İrfan Başaran, kanatlarda Michael Pereira ve Benhur Keser, en ileri uçta ise Bahattin Köse ilk 11’iyle başladı.

BAHATTİN İSTANBUL’U DA BOŞ GEÇMEDİ

İlk 45 dakikada rakibine net pozisyon vermeyen Kocaelispor, araya atılan toplarla pozisyon bulmaya çalıştı. Yeşil siyahlı temsilcimizde, 27.dakikada savunmanın hatası sonuncunda topu kapan Benhur Keser’in mükemmel ara pasına hareketlenen Bahattin Köse kaleciyi geçerek boş ağlara topu gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından da oyun disiplininden kopmayan ve bir iki pozisyon dışında kalesini gole kapatan Kocaelispor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarının başında Kocaelispor’da sadece İrfan Başaran-Kubilay Yavuz değişikliği olurken ilerleyen dakikalarda da birçok değişiklik oldu. Erzurum’daki maçlarda şans bulamayan Yiğitali orta sahada, İsa ise bu devrede sağ bek oynarken, Mervan süre alamadı. Mehmet Taş stoper olarak oynadı.

HAZIRLIK MAÇLARINDA ÜÇTE ÜÇ

Bu yarıda İstanbul ekibi, serbest vuruşlarla etkili oldu ama sonuç alamadı. Kocaelispor, bu devrede pas yüzdesini yükseltirken, kontrataklarla etkili olmak istedi. 55’te bir pozisyon sonrası iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı ancak olay büyümeden tatlıya bağlandı. Son bölümde başka gol olmayınca Kocaelispor, sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla yeşil siyahlılar üçüncü hazırlık maçını da kazanmış oldu. Kocaelispor, toplamda dördüncü, Bolu kampındaki ikinci hazırlık maçında 31 Temmuz Cumartesi günü Esenler Erokspor veya Adan Demirspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

26 Tem 2021 - 18:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar